86/1/30
11:10 ع
86/1/30
10:49 ع
در پی شهادت حاج کریم خرازی پدر شهید حاج حسین خرازی پیام تسلیتی از سوی رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام ارسال شد. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام به این شرح است : خبر درگذشت جانباز جنگ تحمیلی حاج کریم خرازی دهکردی پدر بزرگوار سردار شهید حاج حسین خرازی فرمانده فداکار لشگر پیروز 14 امام حسین (ع) اصفهان باعث تاسف و تالم خاطر گردید. از خداوند منان می خواهم به مصداق آیه شریفه "الحقنا بهم ذریتهم" آن پسر شهید و این پدر جانباز شهید در جوار رحمت الهی قرار داشته باشد. با تسلیت این مصیبت به خانواده محترم و مکرم شهید خرازی علو درجات آن فقید سعید را از خداوند متعال خواستارم. |
86/1/29
11:27 ص
سرانجام پس از فشار رسانهها و مسئولان علیه کمکاری حمایتآمیز دستگاه امنیتی پاکستان درباره تروریستهای گروه عبدالمالک، مقامات امنیتی پاکستان به شبکه «ABC» گفتند، دولتهای ایران و پاکستان، حملاتی را علیه گروه نظامی بلوچ «جندالله» انجام دادهاند که پیش از این، تحت تشویقها و مشاورههای آمریکا حملاتی را در داخل ایران صورت میدادهاند.
به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب»، شاخهای از سپاه پاسداران ایران به همراه عدهای از نیروهای پاکستانی که منبع پاکستانی «ABC» آن را «اطلاعات ویژه» خواند، روز چهارشنبه علیه چندین مخفیگاه «جندالله» در داخل و اطراف شهر پیشین و زاهدان در بلوچستان ایران، وارد عمل شدند.
بر پایه گزارشها، نود نفر از اعضای جندالله دستگیر و مقادیری سلاح نیز ضبط شده که به گفته منابع، بخشی از آن، «سلاحهای سنگین» است.
به گفته این منابع، روز پنجشنبه، در نزدیکی شهر «مند» در مرز ایران و پاکستان، ارتش پاکستان عملیات ویژهای را علیه عناصر جندالله صورت داد که در این درگیری مسلحانه، چهار نظامی جندالله و یک افسر امنیتی پاکستان، کشته شدند.
گزارش میشود، ارتش پاکستان دیگر توانایی تحمل حملات جندالله در ایران را نداشته و چند ماه است فشار بر این گروه را برای انتقال فعالیتهایشان به افغانستان زیاد کرده است؛ آنان در افغانستان نیز دارای پایگاههایی هستند.
86/1/29
10:46 ص
در آستانه ششمین سالگرد فرمان هشتمادهای رهبر انقلاب در مبارزه با مفاسد اقتصادی بررسیها نشان میدهد که در هیچیک از موضوعات مطرح جامعه، هر سه قوه و جناحهای سیاسی این چنین وحدت نداشتهاند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، رهبر انقلاب در دهم اردیبهشت ماه سال 1380، با صدور فرمان هشت مادهای مبارزه با مفاسد اقتصادی به قوای سهگانه کشور، به ویژه دستگاههای نظارتی، دستور برخورد جدی با مفاسد اقتصادی را صادر کردند، اما با گذشت شش سال از ابلاغ آن و تغییر دو دولت، دو مجلس و همچنین تغییرات مدیریتی در دستگاه قضائی، هنوز اقدام مؤثری برای اجرای این فرمان انجام نشده است.
کارنامه مبارزه با فساد دانهدرشتها که در فرمان رهبر انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است، در حالی هنوز خالی است که ایشان در سالهای متوالی پس از ابلاغ فرمان یادشده، نارضایتی خود را از عدم مبارزه جدی با فساد اعلام کردهاند.
برخورد سیاسی و تبلیغاتی مسئولان با این فرمان، به رغم آنکه در بند هشتم آن به شدت نهی شده، باعث شده است تا بسیاری از بخشهای افکار عمومی، مبارزه با فساد اقتصادی را ابزاری برای تسویهحسابهای سیاسی و تحت فشار قرار دادن رقبا ارزیابی کنند.
بیتوجهی به این فرمان به حدی بوده است که جامعه احساس میکند نوعی هماهنگی قوای سهگانه و ضابطان در این مدت وجود داشته است. این امر در حالی است که مقامات کشور در 28 سال گذشته، حتی گاه در موضوعات ملی نیز دچار اختلافات سلیقهای و فکری بودهاند.
نکته جالب توجه آنکه تنها بند فرمان هشتمادهای رهبر انقلاب برای مبارزه با فساد که بر یک دستگاه خاص متمرکز بوده، مربوط به وزارت اطلاعات است.
گفتنی است، «بازتاب» یک بار دیگر، متن کامل فرمان هشتمادهای رهبر انقلاب را برای یادآوری به مسئولان جمهوری اسلامی، منتشر میکند.
86/1/29
10:36 ص
کودکان فلسطینی برای هولوکاست فلسطین شمع روشن کرده اند
دو زندانی سوئدی که به اتهام جاسوسی بازداشت شده بودند، هم مورد رأفت اسلامی قرار گرفتند.
همراهان دو زندانی: خلاصه ببخشید دیگه، آقای رئیسجمهور در سفر هستند، نتوانستند برای بدرقه بیایند.
86/1/29
10:7 ص
خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: در حالی که کمتر از شش ماه تا آغاز رقابتهای انتخاباتی مجلس هفتم باقی است، رایزنیهای فشردهای در میان اصلاحطلبان و اصولگرایان برای حضور مقتدرانه در انتخابات در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، بنا بر این رایزنیها، نام سیدمحمد خاتمی، که کلیدیترین چهره اصلاحطلبان به شمار میرود، برای حضور در انتخابات هشتمین مجلس شورای اسلامی مطرح شده است که البته در صورت شرکت خاتمی در انتخابات مجلس و پیروزی مطلق و حتی نسبی اصلاحطلبان، وی جدیترین گزینه برای ریاست مجلس هشتم خواهد بود.
با این حال، برخی از گروههای اصلاحطلب با ذکر این نکته که غیر از خاتمی، چهره منحصر به فردی در میان اصلاحطلبان، که امکان بالای موفقیت در انتخابات ریاست و اجماع همه گروههای این طیف حول آن فراهم باشد وجود ندارد، بر حضور نیافتن خاتمی در انتخابات مجلس هفتم و کاندیداتوری وی برای دوره دهم انتخابات ریاستجمهوری تأکید دارند.
همچنین، مدافعان حضور خاتمی در انتخابات مجلس، با این استدلال که حضور خاتمی در این انتخابات، احتمال پیروزی اصلاحطلبان را افزایش میدهد، تأکید دارند که حتی در صورت به بنبست رسیدن انتخاب کاندیدای دیگری برای انتخابات ریاستجمهوری دهم، خاتمی میتواند پس از به دست گیری ریاست مجلس، خود به عنوان کاندیدای ریاستجمهوری طرح شود.
این گروه، از کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در دوره پنجم، ناطق نوری در دوره هفتم ریاستجمهوری در زمان ریاست مجلس آنها، به عنوان نمونههای این اقدام یاد میکنند.
با این حال به نظر میرسد با توجه به وضعیت کنونی اصلاحطلبان و عدم حضور جدی آنان در پستهای کلیدی در قوای سهگانه، باعث شده است تا اهمیت انتخابات مجلس هفتم برای این گروه بیش از انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری ارزیابی شده و این جبهه سیاسی، استفاده از همه توان و پتانسیل سیاسی خود را برای به دست آوردن پیروزی بیشتر متمرکز خواهد کرد.